PHISHINGTEST

Hoe weerbaar
is jouw organisatie?

Veiligheid en informatiebeveiliging zijn een belangrijk onderwerp binnen jouw organisatie, zéker als je veel – privacygevoelige – data verwerkt. Daarom heb je ongetwijfeld een reeks aan veiligheidsmaatregelen genomen, maar: hoe zit het met de mensen binnen jouw organisatie?

Mensen zijn en blijven de zwakste schakel binnen een (online) werkomgeving. Een menselijke fout ligt namelijk altijd op de loer. Dit gevaar kan je beperken door jouw werknemers bewust te maken van de gevaren en gevolgen die phishing mails met zich meebrengen.

Actuele cijfers

Wat is een phishingtest?

Startpunt voor veiligheid

Een phishingtest is bedoeld als startpunt voor bewustzijn én verbetering als het aankomt op veiligheid. In overleg met de organisatie geven we vorm aan jullie phishingtest. Een phishingtest houdt in dat iedereen binnen jullie organisatie een fictieve e-mail krijgt, precies zoals hackers ook te werk gaan. In de e-mail worden de medewerkers verleid om op de link te klikken die erin zit. Zo’n test maken we altijd op maat voor jullie organisatie: een advocatenkantoor sturen we geen Zorgmail campagne en een orthodontiepraktijk krijgt natuurlijk geen e-mail van de rechtbank.

De phishingtest achterhaalt de weerbaarheid van jouw organisatie. Tegelijkertijd vergroot je het bewustzijn (awareness) van je medewerkers, breng je kwetsbaarheden in kaart en krijg je een duidelijk vertrekpunt voor een verbeterplan.

BEGIN VANDAAG

Test, training of awareness?

Een phishingtest op maat uitvoeren binnen jouw organisatie? Dat kan al vanaf 895 euro excl. btw. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Laagdrempelig werken aan bewustzijn doe je met onze Phishing Awareness Guide. Het e-book is nu beschikbaar voor 37 euro excl. btw.

Zijn de resultaten van de phishingtest tegen gevallen óf zijn jullie er zeker van dat de weerbaarheid van de organisatie op dit onderwerp nog te wensen over laat? Boek een weerbaarheidstraining voor 150 euro p.p. (Minimaal 2 personen)

Better safe than sorry.

Op een goed gesprek en een kop koffie zit je niet meer te wachten nádat al je gegevens op straat liggen, laten we het daarom daarvoor doen. Vul hieronder je gegevens in en dan plannen we een vrijblijvend gesprek in om samen te kijken naar de juiste maatwerk oplossing.