Vacature: Marketing & Communicatie stage (MBO4)

2023 staat bij ons in het teken van groei, op alle vlakken. Daarom zijn we op zoek naar een marketing & communicatie stagiair(e) om te ondersteunen in de vraagstukken en taken voor onze eigen (te lanceren) merken én voor onze klanten.

Als onderdeel van ons groeiende, maar nu nog kleine bedrijf mag je meewerken aan campagnes voor ons moederbedrijf BSolutions (ICT) en aan de merken die we in 2023 uitrollen. Tevens is er binnen de projecten voor onze klanten veel ruimte om jouw skills in te zetten. Als je bij ons stage loopt mag je erop rekenen dat je effectief een bijdrage kunt leveren aan het bedrijf en dat we van te voren kijken naar onze doelen, maar óók naar de jouwe. Wat wil je leren binnen het vak? Wat vind je leuk? Wat vind je oersaai? Het is dus niet zo dat we je alleen koffie laten zetten en mailtjes laten wegwerken.

Jij:

– Kan deze vacaturetekst 100x beter schrijven dan wij
– Volgt een MBO opleiding Marketing & Communicatie
– Bent sociaal, leergierig en niet vies van hard werken
– Functioneert goed in een klein, hecht team
– Zit altijd vol goede ideeën en plannen

Wij:

Zijn een groeiend ICT bedrijf & internetbureau met een duidelijk doel: als het beter kán, dan moeten we het beter maken. We hechten waarde aan persoonlijke service en communicatie, maken leukere grapjes dan het marketingteam van CoolBlue en gaan altijd tot het uiterste voor onze klanten. In 2023 lanceren we onder andere OrthoCloud en De Betere Balie, software oplossingen voor orthodontisten en advocaten. De kerst op de online taart is het neerzetten van ons op zichzelf staande marketing- en communicatiebureau Core: marketing is tot de kern komen & tot in de kern raken. Misschien dat daar na jouw stage wel een échte baan ligt.

We bieden jou:

– Een werkplek waar de focus ligt op wat je kan én wat je graag wil leren
– Een passende stagevergoeding
– Alle ruimte om je te ontwikkelen
– Een hecht, jong & gezellig team

Is dit jouw stage?

Ben jij de stagiair(e) die ons komt ondersteunen? Mail dan je CV en motivatie – of de 100x betere versie van deze vacature – naar info@bsolutions.nl. Meer informatie? Neem contact op met Fleur Huffmeijer via fleur@bsolutions.nl of op 0859021875.

Zo kun je ons bereiken

Bezoekadres:
Smederijstraat 2
4814 DB Breda

Spoednummer:
+31 (0)85 902 1875

Algemeen
+31 (0)85 902 1875
info@bsolutions.nl

BSolutions | KvK: 17249360 | BTW: NL001568894B26 | IBAN: NL56RABO0120648326

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *