INTERNET

Het kloppend hart van je bedrijf.

Een stabiele internetverbinding is ook écht een beetje als een kloppend hart. Het lijkt simpel, maar dat is het niet. En, wat zijn eigenlijk de gevolgen als het er even mee stopt? Hoe zou de communicatie met je klanten verlopen? Zou je nog telefonisch bereikbaar zijn? Zouden jij en je team nog kunnen werken? Internet is in de afgelopen 30 jaar het hart geworden van de meeste bedrijven en toch focussen we ons vaak nog steeds op de goedkoopste oplossing die we kunnen vinden. Bij BSolutions focussen we op stabiliteit en hebben we altijd een plan B. Ben jij ook graag voorbereid? Dan zijn we misschien wel de perfecte partners.

Wist je dat..

Altijd verbonden

Met onze 4G
back-up verbinding.

Met een 4G internet back-up draait jouw organisatie gewoon op rolletjes tijdens een internetstoring. Valt de hoofdverbinding (internet via glasvezel, kabel of ADSL) uit, dan wordt deze automatisch opgevangen door de 4G back-up verbinding. Deze tijdelijke internet back-up zorgt ervoor dat de werkzaamheden op kantoor continueren en jouw organisatie en reputatie geen schade lijden. En niet geheel onbelangrijk: een 4G back-up is in verhouding goedkoper dan een stilstaande organisatie.

Ook altijd bereikbaar zijn?

Vul hieronder je gegevens in en dan plannen we een vrijblijvend gesprek in om samen te kijken naar de juiste maatwerk oplossing.