VOIP TELEFONIE

Bereikbaar zijn op jouw voorwaarden.

Bellen via je bestaande internetverbinding: dat is de simpele definitie van VoIP telefonie. Maar, in de praktijk kun je er véél meer mee. Zo heb je geen extra toestel meer nodig voor jouw zakelijke telefoonnummer, kun je een bandje of keuzemenu inspreken, je openingstijden instellen, gesprekken terugluisteren, de telefoon doorschakelen én dan hebben we nog steeds maar een deel van alle basisfunctionaliteiten besproken.

Met VoIP telefonie ben je bereikbaar op jouw voorwaarden. Een telefonie oplossing op maat: of je nu ZZP’er bent of de telefonie wil inregelen voor een volledig gezondheidscentrum. Wij helpen je bij iedere stap. Werk flexibel, bespaar kosten en groei zorgeloos met je bedrijf.

De voordelen van VoIP telefonie

MEER DAN ALLEEN BELLEN

Flexibel, klantvriendelijk & toekomstgericht.

Goede communicatie is het hart van iedere organisatie. Met VoIP telefonie profiteert jouw bedrijf van een flexibele, kostenefficiënte en schaalbare communicatieoplossing. Geniet van geavanceerde functies zoals voicemail-naar-e-mail, naadloze integratie met andere zakelijke applicaties en de mogelijkheid om overal ter wereld te werken terwijl je verbonden blijft met je klanten, patiënten en collega’s. Laat VoIP telefonie jouw bedrijf vooruit helpen door het verbeteren van efficiëntie, het verhogen van de productiviteit en het bieden van een professionele communicatie-ervaring voor zowel medewerkers als klanten. 

TOEPASSINGEN

Dit is hoe onze klanten VoIP voor zich laten werken.

VAN VOICEMAIL NAAR E-MAIL

Ooit een receptenlijn ingesproken bij de huisarts?  Met “voicemail to e-mail” worden voicemails automatisch omgezet naar tekst en direct naar de assistente gemaild. Zo wordt jij efficiënt geholpen en zit zij geen uren voicemails af te luisteren. Ook geen voicemail meer afluisteren, maar wél altijd in verbinding staan? Dan is dit de functie voor jou.

SOFTPHONE

Eén van de belangrijkste verschillen met normale telefonie is dat je géén los (vast) toestel meer nodig hebt. Met de softphone kun je bellen via je computer óf een app op je telefoon. Dat scheelt in de kosten en maakt VoIP telefonie snel schaalbaar.

WHATSAPP BUSINESS INTEGRATIE

Dit is één van de nieuwste functionaliteiten die VoIP telefonie biedt. Met de WhatsApp Business integratie beheren jullie alle inkomende WhatsApp berichten via de Xelion app of softphone. Zo kunnen jullie WhatsApp op een onbeperkt aantal toestellen en computers beheren, kun je altijd zien wat er besproken is en kun je klanten en leads direct koppelen aan de juiste medewerker.

Los daarvan kun je vanaf nu ook afspraakherinneringen, levertijden, bijzondere gebeurtenissen of marketingcampagnes delen via WhatsApp Business. Omdat de functionaliteit zoveel mogelijkeden biedt (en wij super enthousiast zijn) hebben we een volledige whitepaper over deze functionaliteit geschreven met alle voordelen, mogelijkheden en toepassingen.

Vraag een offerte aan in 2 minuten.

Geef jouw wensen aan en ontvang een vrijblijvende kostenopgave binnen één werkdag.