HARDWARE

Je zou jezelf kunnen omscholen tot ICT specialist..

En, hoewel er binnen de ICT branche meer dan voldoende werk te vinden is, focus jij je waarschijnlijk liever op het helpen van klanten, patiënten en/of het runnen van jouw bedrijf. Bij BSolutions hebben we de benodigde ICT kennis al in huis en helpen we je graag met het kiezen, installeren en onderhouden van de juiste hardware oplossingen voor jouw bedrijf. Zélfs voor de uitleg hoef je niet te studeren, die doen we er standaard bij in Jip & Janneke taal. Zo kun jij je focussen op wat er écht toe doet.

Onze beloften

VOOR DE ZORG

PureKeys medische toetsenborden

Op zoek naar een toetsenbord en muis die perfect passen bij de behoeften van orthodontisten, tandartsen en andere zorgleveranciers? We’ve got you covered! Onze medische toetsenborden en muizen van Purekeys zijn speciaal ontworpen voor maximale infectiepreventie en supergemakkelijk schoon te maken.

KLANTCASE ORTHO013

Van hardware tot software.

Voor onze klanten in de orthodontie is BSolutions een one-stop-shop bij het opstarten van een nieuwe praktijk. Toen Ortho013 in 2019 zijn deuren opende leverden we álle hardware, telefonie, internet, cloud-oplossingen & onze software: OrthoCloud.

Zelf zeggen ze dit over onze service:

BSolutions heeft ons een vliegende start gegeven om onze orthodontistenpraktijk te openen. Alle hardware, software en aansluitingen hebben zij voor ons perfect geregeld. We zijn uitermate tevreden over de service en snelle bereikbaarheid van BSolutions de afgelopen jaren nu onze praktijk volop in bedrijf is. Ze doen wat ze beloven tegen eerlijke prijzen.

Hoe mogen we jou helpen?

Vrijblijvend advies over hoe je de inrichting van jouw werkplekken of praktijk het beste kunt aanpakken? De koffie staat altijd klaar.