SaaS oplossingen

die kun je niet eten!

Ja, dat weet ik ook pas sinds ik het gezicht van BSolutions ben. Maar SaaS oplossingen zijn dus op maat gemaakte software oplossingen zodat jij jouw werk beter, efficiënter of winstgevender kunt doen. Het allerleukste? Die maken we bij BSolutions voor onze klanten. Of als we vinden dat de bestaande oplossingen binnen een markt eigenlijk niet goed zijn. Kun je geen systeem vinden dat bij jouw wensen past? Dan kunnen wij je helpen!

OrthoCloud

Eén van die SaaS oplossingen die we ontwikkelden is OrthoCloud. Een volledig praktijkmanagementsysteem voor orthodontisten. Waarom? Omdat het beter moest én kon, maar de huidige aanbieders niet in die behoeften (willen) voorzien. En, als je denkt dat je het zelf beter kan, dan moet je het ook doen, toch?

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Ik geef goede tips en maak hele lekkere koffie, maar je volledig adviseren is voor mij als mini Bas een brug te ver. Maar, maak je geen zorgen: onze eindba(a)s en het team kunnen je altijd adviseren en ik kan wel vast de koffie klaar zetten. Neem contact op en dan plannen we een vrijblijvend gesprek om te kijken of en hoe we je het beste kunnen helpen.