WERKEN BIJ

Wat is jouw volgende stap?

Bij BSolutions zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Heb je bakken (werk)ervaring? Top! Zit je in het tweede jaar van je opleiding en zoek je een leerzame, fijne stageplek? Neem vooral contact op.

Openstaande vacatures

Stage lopen bij bsolutions

Een eerlijke kans
voor iedereen.

Er is in Nederland een gigantisch tekort aan stageplaatsen, maar óók aan goede vakmensen. Om bij te dragen aan de oplossing hebben we bij BSolutions iedere stageperiode vier stageplekken beschikbaar voor studenten van de opleiding Software Development (MBO niveau 4).

Deze stageplekken wijzen we het liefst toe aan gemotiveerde, getalenteerde leerlingen die zich graag zoveel mogelijk willen ontwikkelen tijdens hun stageperiode. Het lastige? We kunnen aan een CV en een standaard motivatiebrief niet zien of jij zo’n leerling bent. Misschien is je Nederlands verschrikkelijk, maar ben je een briljante programmeur. Dan zou het jammer zijn dat je op basis van een brief geen kans maakt op een goede stageplek, toch? En ook een beetje oneerlijk. Daarom organiseren we iedere periode een zogenaamde “selectiedag”. Tijdens die dag maken we kennis met elkaar, krijg je een korte assesment om te kijken wat je kunt en kunnen we samen bepalen of er een goede match is.

Inschrijven selectiedag.

Schrijf je hier in voor de selectiedag van 6 juni 2024. Op 31 mei sluiten de aanmeldingen en ontvang je een uitnodiging van ons met alle details van de selectiedag. Maak je je zorgen over of je van school wel mag? Stuur ze dan even de link naar deze pagina. Vaak steunt school je in iedere poging om een stageplaats te bemachtigen!