Inschrijvingen selectiedag geopend: kom jij stage lopen bij BSolutions?

Picture of BSolutions
BSolutions

Na de zomervakantie begint er een nieuwe stageperiode en bij BSolutions maken we weer plek voor vier stagair(e)s van de opleiding Softeware Development. Wij kijken hier enorm naar uit en investeren veel in het opleiden van de nieuwe generatie. Vanaf vandaag kun je je daarom inschrijven voor de selectiedag op 6 juni aanstaande.

Een eerlijke kans voor iedereen

Er is in Nederland een gigantisch tekort aan stageplaatsen, maar óók aan goede vakmensen. Daarom doen we er bij BSolutions alles aan om bij te dragen aan de oplossing van dat probleem. Daar hebben wij, andere bedrijven en vooral onze maatschappij namelijk het meeste aan. Maar om ervoor te zorgen dat we je écht goed op kunnen leiden, zijn er dus iedere stageperiode maar vier plekken beschikbaar.

Deze stageplekken wijzen we het liefst toe aan gemotiveerde, getalenteerde leerlingen die zich graag zoveel mogelijk willen ontwikkelen tijdens hun stageperiode. Het lastige? We kunnen aan een CV en een standaard motivatiebrief niet zien of jij zo’n leerling bent. Misschien is je Nederlands verschrikkelijk, maar ben je een briljante programmeur. Dan zou het jammer zijn dat je op basis van een brief geen kans maakt op een goede stageplek, toch? En ook een beetje oneerlijk. Daarom organiseren we iedere periode een zogenaamde “selectiedag”. Tijdens die dag maken we kennis met elkaar, krijg je een korte assesment om te kijken wat je kunt en kunnen we samen bepalen of er een goede match is.

Schrijf je in vóór 31 mei

Op 31 mei sluiten de inschrijvingen voor de selectiedag. Heb je je voor die datum aangemeld, dan ontvang je een uitnodiging voor de selectiedag op 6 juni, met alle informatie & details. Schrijf je dus snel in via deze pagina & wie weet verwelkomen we je dan in september als onze nieuwe collega!

Ook
Interessant

Wanneer hebben jullie voor het laatst een APK voor je computer gedaan?

De Computer APK is een grondige keuring die toegepast kan worden op pc’s, laptops, netwerken en mobiele apparaten. Tijdens deze keuring worden eventuele problemen geïndexeerd door middel van een uitgebreide controle. Wanneer je dagelijks gebruik maakt van je computer, regelmatig nieuwe programma’s installeert en surft op internet, kan dit leiden tot de ophoping van onnodige bestanden, veroudering van software en systeemfouten. Hierdoor kan je computer vastlopen, trager gaan werken en kunnen er zelfs dingen kapot gaan.

Waar staat de afkorting MFA voor en wat betekent het voor jou?

MFA, wat staat voor Multi-Factor Authenticatie, is een beveiligingsmethode die vereist dat gebruikers meerdere verificatiestappen doorlopen om toegang te krijgen tot een systeem, applicatie of dienst. Deze methode voegt een extra laag beveiliging toe bovenop het gebruik van alleen een wachtwoord. Over het algemeen worden er drie verschillende factoren gebruikt bij MFA: